Galatasaray’da Asamoah Bombası!

Galatasaray taraftarının merakla beklediği bir diğer orta saha transferi sonlanmak üzere. Stoke City'den kiralık olarak Etebo'yu İstanbul'a getiren Galatasaray, Kwadwo Asamoah için Inter ile temas kurdu.

09.09.2020-12:41 - (Son Güncelleme: 09.09.2020-12:39) Galatasaray’da Asamoah Bombası!

Galatasaray, Inter'de görev yapan Kwadwo Asamoah için takımıyla iletişime geçti. Gana medyasından footballghana.com'da yapılan habere göre Galatasaray, Asamoah için Inter ile çalışmalara başladı.

EN CİDDİ ADAY GALATASARAY

Stoke City'den Etebo'yu resmen duyuran ve sağlık kontrollerinin sonrasında imzayı attıracak olan Galatasaray diğer bombayı Asamoah ile patlatmayı planlıyor. Fenerbahçe'nin de listesinde yer aldığı öne sürülen Asamoah için en ciddi adayın Galatasaray olduğu ve iki takım arasında temasların sürdüğü aktarıldı.

BEDELSİZ KİRALAMA TEKLİFİ YAPTI

Galatasaray'ın Inter'e bedelsiz kiralama teklifi sunduğu ve Conte'nin de Asamoah'ı takımında istemediği kaydedildi. Sarı Kırmızılı kulübün Inter ile pazarlıklarda sona yaklaştığı ve transferin kısa zaman içinde resmen açıklanması planlanıyor.

CİMBOM’UN KAPISINDAN DÖNMÜŞTÜ

Ganalı futbolcu 2017 senesinde Inter’de oynarken Galatasaray'ın kapısından dönmüştü. Sonrasında Juventus'a transfer olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal