Galatasaray'da Arda Turan Transferi.. Fatih Terim Kararını Veriyor!

Arda Turan yuvaya geri dönüyor.. Fatih Terim bu transfere onay verirse transfer gerçekleşecek.

12.07.2019-10:31 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-10:20) Galatasaray'da Arda Turan Transferi.. Fatih Terim Kararını Veriyor!

Galatasaray önümüzdeki sezonun kadro planlamasını yaparken gözler Arda Turan transferine çevrildi..  Arda'nın Galataray'a dönmeye sıcak baktığı öğrenilirken tek problemin Fatih Terim olduğu öğrenildi..

TERİM TAMAM ONAY VERİRSE ARDA DÖNECEK

Galatasaray ile Arda'nın aşk hikayesi 8 yıl sonra tekrar alevlendi.. 2011 yılında Atletcio'ya transfer olmasından sonra istikamet tekrar Florya gibi gözüküyor..

Gazetelerde yer alan habere göre; Galatasaray'a dönme konusuna çok sıcak bakan Arda Turan topu Fatih Terim'e gönderdi..

Arda Turan'ın Galatasaray'lı yöneticilerle bir araya geldiği öğrenilirken maaş konusunda hiçbir sıkıntının bulunmadığı aktarıldı..

32 yaşındaki futbolcunun Barcelona ile hala 1 yıl kontratı bulunuyor.. Başakşehir'den yıllık 4 milyon euro kazanan Arda, Galatasaray'a gelmek için ücretinde indirim yapmayı da kabul etti..

Arda Turan:

"Galatasaray'da doğdum, Galatasaray'da futbolu bırakmak istiyorum. Hatam varsa söylesinler çözeyim. Kimseye kinim öfkem yok. Galatasaray'ı çok özledim. Galatasaray'a vereceğim çok şey var" sözleriyle yönetimi ikna etti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal