Galatasaray'da Antrenmanlar Türk Telekom Stadı’nda Yapılacak

Oyuncularını boş tribünlere alıştırmayı amaçlayan Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, antrenmanlarını Türk Telekom Stadı'nda gerçekleştirme kararı aldı.

29.05.2020-10:36 - (Son Güncelleme: 29.05.2020-10:32) Galatasaray'da Antrenmanlar Türk Telekom Stadı’nda Yapılacak

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle alınan önlemler kapsamıyla, 12 Haziran'da başlayacağı belirtilen Süper Lig'de karşılamalar seyircisiz yapılacak. Galatasaray, oyuncuları boş tribünlere alıştırmak için ise yeni bir taktik izlemeye karar verdi.

ANTRENMANLAR STATTA YAPILACAK

Sarı- kırmızılılarda teknik patron Fatih Terim, futbolcuların sessiz ortama uyum sağlaması için gelecek zamanlarda idmanlarının bir kısmını Türk Telekom Stadı'nda yapacak.

Terim bu şekilde oyuncu sessiz ortama alıştırmaya çalışacak. Stattaki idmanlarda çift kale karşılaşmalara ağırlık verecek olan sarı- kırmızılıların teknik direktörü böylece futbolcularını lig maratonuna daha iyi adapte etmeyi amaçlıyor.

BUNDESLIGA’YI ÖRNEK GÖSTERDİ

Tecrübeli teknik direktörün bu kararı vermesinde salgın sonrası karşılaşmalara ilk başlayan lig olan Bundesliga'daki neticelerin de etkili olduğu ifade edildi.

Seyircisiz yapılan Alman Ligi'nde deplasman kulüplerinin hegemonyası, Aslan'ın teknik ekibi için de refarans oldu. Ligde tüm karşılaşmaların seyircisiz yapılacak olması sebebiyle ev sahibi avantajı son bulacağı için Terim, oyuncularıyla bu durum ile ilgili görüşmeler yapıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal