Galatasaray'a Yıldız Oyuncu için Şartlı Evet

Galatasaray’da başarılı futbolcu Jean Michael Seri’nin geleceği belli oldu… Championship’te mücadele eden Fulham Premier Lig’e yükselememesi durumunda 1 yıl daha kiralamak için harekete geçilecek.

13.07.2020-09:08 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-09:02) Galatasaray'a Yıldız Oyuncu için Şartlı Evet

Galatasaray Teknik Patronu Fatih Terim, sürekli sakatlıktan dolayı maç kaçıran Lemina yerine, Jean Michael Seri'nin kalmasını tercih etti ve Fildişi Sahilli oyuncuyu da ikna etti. Seri'den gelen olumlu haberler üzerine Fulham'la iletişime geçen sarı-kırmızılı idareciler, 28 yaşındaki deneyimli orta saha için yine kiralama teklifi yaptı.

FULHAM’DAN, GALATASARAY'A YEŞİL IŞIK

Seri ile iki sene daha kontratı olan Fulham, futbolcunun Galatasaray ısrarı sonrasında köşeye sıkıştı ve Cimbom'a şartlı 'Evet' dedi. Championship'te ilk iki şansı çok zor olan Londra temsilcisi, Premier Lig için play-off yapacak. Fulham, Premier Lig'e çıkamazsa, Seri'nin gelecek sezonda Galatasaray'da kiralık oynamasına izin verecek.

PENALTI İTİRAZI!

Hakem tercihlerini sürekli eleştiren G.Saray'ın bu karşılaşmada da penaltı beklentisi boşa çıktı. 37. dakikada ceza sahasına gönderilen ortada Pazdan, Adem Büyük topa yükselmesine engel oldu. Hakem Atilla Karaoğlan, VAR'dan da uyarı gelmeyince devam kararı verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal