Galatasaray’a Yeni Orta Saha! Hamza Choudhury

Geçen sezon kadroda olan Nzonzi, Seri, Lemina ve Selçuk İnan'ın gidişinin sonrasında bu bölgeye acil transfer gereken Galatasaray’da teknik adam Fatih Terim, Premier Lig'in genç yeteneği Hamza Choudhury'yi radarına aldı.

04.09.2020-11:05 - (Son Güncelleme: 04.09.2020-11:54) Galatasaray’a Yeni Orta Saha! Hamza Choudhury

Galatasaray’da teknik adam Fatih Terim, Premier Lig'in genç yeteneği Hamza Choudhury'yi radarına aldı. Transfer sezonunun başlamasıyla beraber takımına Arda Turan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui'yi takviye eden sarı-kırmızılı kulüp, son olarak Kerem Aktürkoğlu'na kadrosuna katmıştı. Kiralık kontratı sona eren Michael Seri, Lemina, Onyekuru ve Andone ise kulüplerine geri dönmüş, Cimbom ayrıca Mariano, Nagatomo ve Selçuk İnan'la sözleşme yenilememişti.

TEK GELİR MAICON’DAN

Mariano ülkesi kulüplerinden Atletico Minerio ile el sıkışırken, Japon oyuncu Nagatomo ise Marsilya'ya transfer oldu. Kaptan Selçuk İnan ise teknik heyette kendine yer buldu. Cimbom'un para kazandığı tek satışı da Maicon oldu. Sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı savunmacı 1 milyon 430 bin Euro bedelle Suudi Arabistan'ın Al Nasr kulübüne yolladı.

Cimbom’da son gelişmeler bu şekildeyken, transfer planlamaları da tam gaz sürüyor.

Lemina'nın Fulham'a transfer olması ve Seri için yüksek kiralama ücreti istenmesi üzerine Aslan, rotasını bir başka Premier Lig ekibinin genç yıldızına çevirdi.

GÖZLER HAMZA CHOUDHURY’DE!

Cimbom'un Leicester City oynayan Hamza Choudhury’i istediği öne sürüldü. Sezon öncesi kampında Tielemans, Ndidi, Maddison, Praet ve Papy Mendy ile forma rekabetine giren Hamza'nın ilk 11 şansının düşük olduğu ve kiralanabileceği belirtildi. Sarı- kırmızılı idarecilerin de teknik adam Fatih Terim'in isteği hususunda Leicesterlı idarecilere, "Kiralık göndermeyi düşünürseniz bizimle de görüşün" mesajı yolladığı aktarıldı.

22 yaşındaki İngiliz futbolcu, geçen sezon 29 karşılaşmaya çıkıp; 1 gol, 1 asist yaptı

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal