Galatasaray'a UEFA Müjdesi! Başkan Cengiz Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 2018-2019 sezonunda Avrupa kupalarına katılmaları konusunda bir engel olmadığını, sarı kırmızılı kulübün Avrupa kupalarına katılacağını açıkladı.

11.05.2018-16:18 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-16:26) Galatasaray'a UEFA Müjdesi! Başkan Cengiz Açıkladı!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, UEFA’dan herhangi bir ceza gelmeyeceğini ve 2018-2019 sezonunda Avrupa Kupaları’na doğrudan katılacaklarını açıkladı.

UEFA'nın bugün Galatasaray ile ilgili gerçekleştirdiği toplantıdan çıkan kararın sonucunu kendilerine telefonla bildirdiğini açıklayan Mustafa Cengiz, UEFA'nın sarı kırmızılı kulüp ile ilgili herhangi bir men cezası vermediğini belirtti.

Başkan Cengiz, "GSTV'ye ilk kez iniyorum, bunun da bir nedeni var: UEFA'dan bir haber geldi. Gelecek sezon Avrupa kupalarına katılma konusunda bir engellememiz bulunmuyor. Galatasaray gelecek sene Avrupa kupalarına katılabilecek. UEFA bize ceza vermedi. Kısa bir süre içerisinde İsviçre'ye gideceğiz ve bir taahhüt sözleşmesi yapacağız. Bize sundukları şartları yerine getireceğiz fakat UEFA'dan aldığımız herhangi bir ceza yok. Galatasaray'ın mali yönden de rahatlaması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal