Galatasaray'a Sürpriz Golcü

Almanya Bundesliga 2 Ligi ekibi Darmstadt 98’de oynayan Serdar Dursun, Almanya’da ses getirmeye devam ediyor. 16 gole ulaşan başarılı golcü, Galatasaray’ın radarına takıldı.

28.05.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-16:38) Galatasaray'a Sürpriz Golcü

Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının futbola mali etkileri sebebiyle transferde bütçe kesintilerine gidecek olan Galatasaray uygun fiyata yüksek verim alabileceği futbolcuları izliyor. Bu aşamada gündeme Darmstadt 98’de görev yapan gurbetçi oyuncu Serdar Dursun geldi. Bundesliga 2’de son zamanlarda başarılı performans gösteren 28 yaşındaki oyuncu teknik patron Fatih Terim’in istediği isimler arasına girmeyi başardı. Almanya’dan genç yaşında transfer olduğu Türkiye’de; Eskişehir, Denizlispor, Şanlıurfa ve Karagümrük takımlarında oynadıktan sonra beklediği değeri bulamadığını düşünüp kariyerinde yeni bir bölüm açarak Almanya’ya geri giden Serdar, Greüther Fürth ve Darmstadt’ta sergilediği oyunla bütün gözleri üzerine çekti. Son olarak kulübünün AUE’yi deplasmanda 3-1 yendiği karşılaşmada attığı 2 golle 3 puanı getiren futbolcu gündeme damga vurdu.

MİLLİ TAKIM DA PEŞİNDE

Şenol Güneş’in de A Milli Takım için istediği futbolculardan biri olan Serdar’ı uzun zamandır Süper Lig’de kadroya katmak isteyen takımlar da var. Takımıyla 1 sene daha kontratı olan futbolcu için Almanlar’la masaya oturulacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal