Galatasaray'a Şok Transfer Cevabı: Size Geleceğime...

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan ve sezon sonunda serbest kalacak olan Serdar Gürler, büyük takımda oynamak istemediğini söyleyerek sarı kırmızılı yönetimin teklifini reddetti.

17.03.2017-12:04 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Galatasaray'a Şok Transfer Cevabı: Size Geleceğime...

2012 yılında Fransız takımı Sochaux’tan Elazığspor’a gelen ve yakaladığı çıkışla 2014-15 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan Serdar Gürler, bordo mavili ekipte istediğini bulamamış son olarak Gençlerbirliği’nin yolunu tutmuştu.

"TRABZONSPOR'DA BÜYÜK SIKINTILAR YAŞADIM DAHA YENİ TOPARLANDIM"
 
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Serdar Gürler için Galatasaray’a transfer olacak haberleri yazılıp çizilirken, 25 yaşındaki tecrübeli futbolcunun sarı kırmızılı kulübe sıcak bakmadığı belirtildi. Trabzonspor’da büyük sıkıntılar yaşayan ve kadro dışı kalan Serdar Gürler’in büyük takımda oynama korkusu olduğu ifade edilirken, Fransız doğumlu oyuncunun lig bitiminde Başakşehir ya da Bursaspor’la anlaşmaya sıcak baktığı anlaşıldı. Yıllık 700 bin Euro karşılığında Süper Lig’de hedefleri olan takıma gitmeyi düşünen Serdar’ın menajerine ‘Büyük takımlarda baskı bir hayli fazla, oralarda yapabileceğimi düşünmüyorum, Trabzonspor’a gittim sonuç ortada büyük sıkıntılar yaşadım hatta kadro dışı bile kaldım, Galatasaray’ın beni istemesi güzel bir şey ama yeniden büyük bir kulübe gidip aynı sıkıntıları yaşamak istemiyorum’ dediği öğrenildi.

SERDAR GÜRLER SÜPER LİG'DE OYNAMAZSA LA LİGA'YA GİDECEK
 
Sezon sonunda bonservisini eline alacak olan Serdar Gürler’in Süper Lig’de istediği bir kulüple anlaşamaması halinde İspanya’nın yolunu tutacağı ve oyuncunun Malaga, Deportivo La Coruna, Las Palmas ekiplerinden birini seçeceği belirtildi.

Kaynak:star

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal