Galatasaray'a Piyango! Alex Telles Porto'dan Gidiyor

Galatasaray'a müjdeli haber... 2016 yazında sarı-kırmızılı kulüpten Porto'nun yolunu tutan Alex Telles'in kontratında "bir sonraki satıştan pay" maddesi yer alıyordu. Brezilyalı sol bekin Portekiz kulübünden kesin olarak gideceği aktarıldı.

14.07.2020-15:50 - (Son Güncelleme: 14.07.2020-15:53) Galatasaray'a Piyango! Alex Telles Porto'dan Gidiyor

Galatasaray, Alex Telles'ın transfer sürecini yakından izliyor. Portekiz basınından yapılan haberlerde yaz transfer sezonunda başarılı oyuncunun Porto'dan kesin olarak gitme kararı verdiği belirtildi. İsmi Chelsea ile geçen Telles'in transferinin sonlanması sarı-kırmızılılara para olarak dönecek.

CHELSEA PEŞİNDE

Transferde son zamanlarda ismi İngiliz devi Chelsea ile geçen Telles, Porto ile ipleri koparma noktasına geldi. Portekiz'de Mais Bastidores isimli bir programda 27 yaşındaki oyuncunun Porto kariyerinin kesin olarak sonlandığını ifade etti. Telles'in Chelsea'ye maliyetinin 75 milyon Pound gibi bir paraya denk geldiği de vurguladı. Portekizlilerin de öne sürdüğü gibi Telles'in Porto'dan gideceği ve muhtemel transferi Galatasaray'a da transferde bütçe sağlamış olacak.

GALATASARAY YÜZDE 10 VERİLECEK

Galatasaray'dan önce kiralık olarak Inter'e gönderilen, sonrasında ise Portekiz kulübü Porto'ya 6.5 milyon euro bedelle satılan Alex Telles'in sözleşmesinde bir sonraki satışının karından sarı-kırmızılıların yüzde 10 alacağı maddesi konulmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal