Galatasaray'a Pakistanlı 10 Numara!

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi tarihine adını yazdırmış Ghayas Zahid'i transfer etmek için çalışmalara başlarken, transferi Yunan medyası açıkladı.

26.05.2020-13:35 - (Son Güncelleme: 26.05.2020-13:32) Galatasaray'a Pakistanlı 10 Numara!

Galatasaray'da iç transfer harekatları hızlı bir şekilde devam ederken, dış transfer için de futbolcu arayışları sürüyor. Dört bir taraftan oyuncu aramaya devam eden sarı- kırmızılılarla alakalı Yunan medyasından flaş bir iddia ortaya çıktı.

Yunan gazeteci Nikos Tzouannis, Galatasaray'ın kontratı Apoel Nikosia'da olan fakat bu yıl Panathinaikos'a kiralanan Ghayas Zahid'i transfer etmek istediğini belirtti. Deneyimli teknik direktör Fatih Terim'in de onay verdiği iddia edilen 25 yaşındaki oyuncunun transferi için Yunan kulübüyle iletişime geçildiği aktarıldı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TARİHİNE ADINI YAZDIRDI

Pakistan asıllı Norveçli oyuncu, milli takımda 1 karşılaşmada yer almıştı. Zahid, 2017 senesinde Apoel formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde yer almış ve bu kulvarda ilk Pakistanlı futbolcu olarak adını yazdırmıştı.

ASIL MEVKİSİ 10 NUMARA

Sezon öncesinde Panathianikos'a geçici transferi yapılan Pakistan kökenli Norveçli futbolcu, bu sezon Yunan kulübüyle oynadığı 26 karşılaşmada 4 gol ve 5 asistlik performans gösterdi. Asıl pozisyonu 10 numara olan Zahid, merkez orta sahada da görev yapabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal