Galatasaray’a Nagatomo Müjdesi!

Galatasaray'a devre arasında Inter'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Yuto Nagatomo’dan müjdeli haber geldi.

02.05.2018-10:57 - (Son Güncelleme: 02.05.2018-10:56) Galatasaray’a Nagatomo Müjdesi!

Galatasaray ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Japon yıldız Nagatomo’nun gelecek sezon da sarı kırmızılı formayı giyeceği öğrenildi. Nagatomo’nun menajeri Pastorello’nun İtalyan ekibinin yöneticilerini büyük ölçüde ikna ettiği ifade edildi.

Sarı kırmızılılara sonunda, Japon oyuncusu Nagatomo’dan için sevindirici haber geldi. Cim-Bom’un devre arası transfer döneminde İtalya’nın Inter takımından kiraladığı Japon savunmacı, Spor Toto Süper Lig’in bitmesiyle sarı-kırmızılı takıma bonservisiyle beraber gelecek.

Tecrübeli teknik adam Fatih Terim’in Japon yıldızın performansından çok memnun olduğu ve 31 yaşındaki oyuncunun menajeri Federico Pastorello’nun, Inter yöneticileriyle yaptığı görüşmelerde küçük detaylar kaldığı belirtildi. Inter ile bir sezon daha kontratı bulunan Nagatomo’nun bonservisi konusunda İtalyanları ikna etmeye çalışan Pastorello’nun büyük aşama kaydettiği bildirildi. Nagatomo’nun menajerinin son pürüzleri de gidererek sezonun bitmesinin hemen ardından İstanbul’a gelip sözleşme imzalayacağı gelen haberler arasında...

31 yaşındaki Yuto Nagatomo, sarı kırmızılı forma altında 13 resmi maça çıktı. Japon defans oyuncusu 12 maç Spor Toto Süper Lig, 1 maç da Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere çıktığı karşılaşmalarda henüz golle buluşamazken, 3 asist kaydetti.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal