Galatasaray’a Henry Onyekuru Şoku!

Spor Toto Süper Lig’in 9. haftasında yarın Bursaspor’la karşılaşacak Galatasaray’da Henry Onyekuru’dan gelen haber moralleri bozdu.

18.10.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-17:22) Galatasaray’a Henry Onyekuru Şoku!

Galatasaray, Bursaspor karşılaşması öncesinde sakat oyuncuların durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, Nijeryalı kanat oyuncusu Henry Onyekuru’nun milli takımdan sakat döndüğü ve bir süre forma giyemeyeceği belirtildi.

Sarı kırmızılı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde:

"Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı’nda 19 Ekim 2018 Cuma günü oynanacak Galatasaray – Bursaspor maçı öncesinde mevcut ve milli takımlardan dönen oyuncularımıza ilişkin güncel durum ve sağlık raporu aşağıda belirtilmiştir.

Milli takım arasında ülkeleri adına forma giyen futbolcularımızdan Sofiane Feghouli karşılaşmaya 48 saat, Fernando Muslera ile Yuto Nagatomo ise karşılaşmaya 36 saat kala ülkemize dönebilmiştir.

Younes Belhanda’nın milli takımda yaşadığı sol kasığındaki zorlanma ile Garry Rodrigues’in sağ kasık adalesindeki ağrıya ilişkin tedavileri sürmektedir.

Henry Onyekuru’nun milli maçta hissettiği ağrının ardından yapılan kontrollerinde sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma ve kanama saptanmıştır. Futbolcumuzun sakatlığı ile ilgili tedavi süreci başlamış olup bir süre sahalardan uzak kalması tahmin edilmektedir.

Uyluk ön adale grubuna aldığı darbenin ardından oluşan kas içi hematom (kanama) sebebiyle özel bir programa tabi tutulan Ryan Donk’un saha adaptasyon çalışması sürmektedir.

Tüm futbolcularımızın idmana ve maça çıkabilme değerlendirmesi bugün sağlık heyetimiz tarafından gerçekleşecektir."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal