Galatasaray'a Dünya Yıldızı Stoper!

Nagatomo'nun bonservisi için Inter ile masaya oturan Galatasaray'da yeni bir isim daha gündeme geldi. Inter'li yöneticilerin önerdiği Miranda, Fatih Terim'in onay vermesi durumunda sarı-kırmızılı formayı giyebilir.

11.06.2018-17:35 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-17:24) Galatasaray'a Dünya Yıldızı Stoper!

Yuto Nagatomo’nun bonservisini almak için geçen hafta Milano’ya giden Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, İnter Sportif Direktörü Piero Ausilio ile bir görüşme yapmıştı. Gerçekleştirilen temaslarda Miranda'nın da gündeme alındığı bildirildi.

Atletico Madrid’de geçirdiği harika 4 yılın sonrasında İnter’in yolunu tutan Brezilyalı stoper, yaz sezonunda İtalya’dan gidebilir. İnter tarafı, Nagatomo ile beraber Miranda’yı da Galatasaray’a tavsiye ederken, Abdurrahim Albayrak düşünmek için zaman istedi. Albayrak, Fatih Terim’den yıldız stoperle alakalı görüş alacak. Eğer deneyimli hoca talep ederse, Sarı-Kırmızılılar temaslara girişecek.

3 yıldır İnter forması giyen 33 yaşındaki Miranda’nın takımı ile 1 senelik kontratı var. Bu sebeple bonservis miktarının yüksek olması düşünülmüyor. 44 defa Brezilya Milli Takımı forması terleten Miranda, gelmesi durumunda savunmanın yeni önderi olacak. Tabii işin bir de maddi tarafı var. Buna göre, Maicon’un satılıp yerine Miranda’nın transfer edilmesi mantıklı olacak.

Fatih Terim de Maicon’un formundan memnun olmadığı için son haftalarda onun yerine Denayer’e şans vermişti.

Dünya Kupası'na gidiyor

Brezilya Milli Takımı’nın Dünya Kupası listesinde olan deneyimli stoper, Rusya’daki dev organizasyonda takımda olacak. Miranda elemelerde 17 karşılaşmada forma şansı bulurken, 2018’de 3 de hazırlık maçında milli formayı sırtına geçirdi.

O bir istikrar abidesi

2015-2016 sezonundan beri İnter’de forma giyen Miranda, tam bir istikrar abidesi. İtalyan takımında ilk yılında 32 lig karşılaşmasına çıkan Brezilyalı stoper, sonraki iki senede da sırasıyla 32 ve 31 lig maçında forma giydi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal