Galatasaray’a Dünya Yıldızı! Sami Khedira

Sezona fırtına gibi giriş yapan Galatasaray, Juventus Teknik Direktörü Pirlo’nun gözden çıkardığı Sami Khedira’yı transfer ediyor.

23.09.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 23.09.2020-15:59) Galatasaray’a Dünya Yıldızı! Sami Khedira

Yeni sezona flaş bir giriş yaparak iki karşılaşmasından da galip ayrılan Galatasaray'da yüzler gülerken transfer hakkında da önemli gelişmeler gerçekleşiyor.

CİMBOM DEVREDE

Uzun lig maçlarını da düşünen Galatasaray, Juventus'la kontratını sonlandıracak olan yıldız için iletişime geçti.

Juventus’la kontrat feshi gündem olunca, sarı- kırmızılıların transferi için görüştüğü Khedira, İtalyan medyasına Pirlo ile anlaşamadığını duyurdu.

TEMASLAR BAŞLADI

Yeni teknik direktörünün kendisine karşı yaklaşımından hoşnut olduğunu ifade eden 33 yaşındaki orta saha, menajeriyle beraber transfer tekliflerini değerlendirmeye aldığını belirtti.

Sakatlığı sebebiyle neredeyse 10 aydır sahalardan uzak kalan Khedira için istenen sağlık raporlarının takıma gönderilmesi bekleniyor.

İSTANBUL'A GELECEK

Sarı kırmızıların planı, tecrübeli orta sahayı İstanbul’a getirterek, bizzat kulüp doktorları tarafından kontrollerini yaptırmak.

BEDAVAYA DÜNYA YILDIZI!

Juve’nin de sözleşmesini sonlandırması durumunda, Galatasaray bonservis ücreti vermeden dünya çapında çok önemli bir futbolcuyu daha kadrosuna katabilir.

Fakat Khedira ile Galatasaray haricinde birçok takımın daha ilgilendiği, bu sebeple senelik maaş isteğinin yüksek olabileceği dile getiriliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal