Galatasaray’a Dev Forma Sponsoru!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde boy gösterecek Galatasaray’a dev sponsor…

18.06.2018-11:37 - (Son Güncelleme: 18.06.2018-11:36) Galatasaray’a Dev Forma Sponsoru!

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Galatasaray’a Türk Hava Yolları sponsor olacak. Sarı-kırmızılıların ile Türk Hava Yolları ile yapacağı anlaşmadan 3.5 milyon euroluk bir gelir elde edeceği öğrenildi.

Galatasaray’ın gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı karşılaşmaların forma sponsoru Türk Hava Yolları oluyor.

Sarı kırmızılı ekip 2018-2019 sezonunda Avrupa arenasında ‘Turkish Airlines’ logolu forma ile boy gösterecek. Cimbom bu anlaşma ile hem maddi kazanç sağlayacak hem de yurtdışı özel uçuşlarını ücretsiz hale getirecek. Türkiye’nin en büyük markaları arasındaki bu anlaşmada başarı kriteri de yer alıyor.

Taraflar arasındaki anlaşma yalnızca Şampiyonlar Ligi’ndeki 6 maçlık grup aşamasını kapsamayacak. Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde ya da Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmesi halinde ekstra gelirler kasasına girecek. Sarı kırmızılıların aynı zamanda ulaşım sponsoru da olan THY, 1 sezonluk bu anlaşma karşılığında Cimbom’a yaklaşık 3.5 milyon euro ödeyecek. Bu rakam, Avrupa serüveninin devam etmesi durumunda daha da yükselebilecek.

UEFA ile yapılan anlaşma esnasında olası gelirlerini ve sponsorlar ile yapılan anlaşmaları da hesaba katan Galatasaray, Finansal Fair Play hususunda disiplini sağlamak adına temkinli davranacak. Bu tür ekstra sponsorluk anlaşmaları da sarı kırmızılı ekibin elini daha da güçlendirecek.

Milliyet

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal