Galatasaray'a Bomba Gibi İki Sağ bek

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Omar Elabdellaoui ile Hamari Traore ile ilgileniyor.

16.06.2020-13:26 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-13:15) Galatasaray'a Bomba Gibi İki Sağ bek

Yeni tip corona virüsü (Covid-19) Süper Lig kulüplerini ekonomik anlamda olumsuz etkilemiş ve kulüpler daha az hasarla bu günleri atlatmak için çeşitli yollara başvurmuştu.

GALATASARAY KORONA'DAN ÇOK ETKİLENDİ

Maddi anlamda en çok etkilenen kulüplerden Galatasaray'ın da; yayın gelirleri, stat ve maç günü gelirleri, mağaza gelirleri gibi bir çok gelir kalemi kesilmişti. Bu kapsamda sarı-kırmızılılar, kulüp logolu maske satışına başlamış ve hem corona virüsüne karşı Galatasaraylı taraftarların korunmasını sağlarken hem de kulübe ek gelir getirmeyi düşünmüştü.

YÜZDE 15 KESİNTİDE ANLAŞMA YAPILMIŞTI

Ayrıca seyircisiz oynanacak karşılaşmalar için bir gelir elde edemeyecek Cimbom, "karton taraftar" uygulamasını başlatarak tribünleri doldurmayı hedeflemişti. Sarı-kırmızılı ekip, corona virüsünün oluşturduğu maddi zorluk kapsamında, takımdaki oyuncular ve teknik ekiple yüzde 15 kesinti konusunda anlaşmıştı.

ZİRVE YARIŞINDA BÜYÜK YARA ALDI

Şampiyon olunması takdirde bu kesintinin yüzde 5'ini geri verecek Aslan, ek olarak bir şampiyonluk primi ödenmemesi kararını almıştı. Sarı-kırmızılılar, 27. hafta çıktığı Çaykur Rizespor karşılaşmasından 2-0 mağlup ayrılmış ve zirve yolunda derin bir yara alarak İstanbul'a geri dönmüştü.

MUSLERA - ANDONE SAKATLANDI DONK VE ADEM CEZALI

Cimbom'da ise kaybedilen sadece 3 puan olmadı. Aslan'ın şampiyonluk yolundaki en büyük kozu Fernando Muslera'nın sağ ayak tibia ve fibula kemiklerinde kırık tespit edildi.

Sakatlanarak oyundan çıkan bir diğer isim Florin Andone'nin de sezonu kapatması bekleniyor. Aslan 2 önemli oyuncusunu sakatlığa kurban verirken, Ryan Donk gördüğü sarı kartla, Adem Büyük ise kırmızı kartla gelecek hafta oynanacak karşılaşmada cezalı duruma düştü.

Galatasaray'da son gelişmeler bu yöndeyken, sezon sonunda ise kadroda büyük bir değişime gidilmesi bekleniyor.

NAGATOMO - MARİANO - DONK VE SELÇUK'UN SÖZLEŞMELERİ BİTTİ

Mariano, Yuto Nagatomo, Ryan Donk ve Selçuk İnan'ın sezon sonunda sözleşmesi biterken bu isimlerden sadece Donk ile uzatılması planlanıyor. Sarı-kırmızılıların iki bekinin sözleşmesi biterken Aslan, Mariano'nun alternatifini buldu bile!

FAVORİ ELABDELLAOUİ

Fanatik'in haberine göre; Olympiakos ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Norveçli sağ bek Omar Elabdellaoui, Cimbom'un ilk sırasında yer alıyor. 28 yaşındaki bekin, sarı-kırmızılılardan 1.2 milyon Euro istediği kaydedildi.

İKİNCİ TERCİH HAMARİ

A Spor'un haberine göre Cimbom'un diğer bir adayı da Rennes'te kariyerini sürdüren Hamari Traore olduğu öğrenildi. Kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi 28 yaşındaki sağ bek, bu sezon 1 gol, 5 asistlik katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal