Galatasaray Yönetiminden Ryan Donk Kararı

Süper Lig’in 23. Haftasında deplasmanda 20 yıl sonra Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray’da Ryan Donk gelişmesi.

26.02.2020-08:55 - (Son Güncelleme: 26.02.2020-08:53) Galatasaray Yönetiminden Ryan Donk Kararı

Süper Lig’in 23. Haftasında deplasmanda 20 yıl sonra Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup eden Galatasaray’da Ryan Donk gelişmesi.

Teknik direktörün görev verdiğinde orta saha, stoper, hatta forvette bile forma giyebilen ve elinden gelenin en iyisini sergilemeye çalışan Donk, Fenerbahçe maçının baş mimarlarından olurken, ödülünü de kapmak üzere. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan 33 yaşındaki oyuncuya 1+1 yıllık yeni mukavele sunulacak.

Ryan Donk'un özellikle genç futbolcularla da yakından ilgilenmesi ve onları motive etmesi, teknik heyetten alkış alıyor. Yıllık 1.9 milyon Euro ücrete oynayan Donk'un maaşında ise indirim yapılması beklendiği ifade edildi.

Başarılı hoca Fatih Terim, takımda en güvendiği oyuncuların başında gelen Donk ile yola devam etmeyi düşündüğü belirtildi. Yönetim de 34 yaşındaki yıldız futbolcuya +1 yıllık yeni sözleşme sunma kararı verdi. Sezon sonunda Selçuk İnan'ın futbola veda etmesiyle Muslera takım kaptanlığına getirilecek, yeni ikinci kaptan ise Ryan Donk olacak. Bu sezon 21 karşılaşma sayısına ulaştığı için 2.2 milyon Euro ücret kazanan Donk'un ücreti ise 1.5 milyon Euro seviyesine indirilecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal