Galatasaray Yeni Ozan Kabak’ı Buldu!

Gelecek sezonda Mert Hakan, Emre Kılınç, Semih Kaya ve Oğulcan Çağlayan transferleri ile sezona hızlı bir giriş yapmayı planlayan Galatasaray, Altay’ın U21 Milli Takım’da da top koşturan genç yeteneği Cenk Özkaçar’ı almak istiyor.

27.05.2020-15:04 - (Son Güncelleme: 27.05.2020-15:01) Galatasaray Yeni Ozan Kabak’ı Buldu!

Bu sezon takımını yerli futbolcularla takviye etmek isteyen Galatasaray, Altay’ın 19 yaşındaki genç defansı da transfer listesine aldı. Mert Hakan, Emre Kılınç, Semih ve Oğulcan transferleri ile sezona hızlı bir giriş yapmaya amaçlayan Galatasaray’ın, yerli futbolcu olarak yeni hedefinin Cenk Özkaçar olduğu öğrenildi. Marcao- Luyindama ikilisinin bu sezon ya da gelecek seneye Galatasaray’a para kazandırarak satılmasına onay verilmesi düşünülürken savunmada da genç bir futbolcu takviyesi planlanıyor.

TERİM TAMAM DERSE ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK

Sol ayaklı, hızlı ve fizik gücü kuvvetli olarak görülen Cenk ile alakalı sarı- kırmızılılarda 'Ozan Kabak' örneğinde olduğu gibi potansiyelli yeteneklere süre verip iyi bir yere gelmelerini sağlayan Fatih Terim faktörü ile beraber eğitime açık ve potansiyeli olan bir stoper olduğu düşüncesi hakim. Fatih Hoca’nın da oynadığı bütün karşılaşmalar ile beraber 19 yaşındaki oyuncuyu analiz ettiği ortaya çıktı. Genç yeteneklere şans vermesiyle bilinen Terim’in kesin onayı ile beraber Galatasaray’ın İzmir ekibi ile de iletişime geçeceği ve İzmir kulübü ile 1 sene daha sözleşmesi olan oyuncu için görüşüleceği aktarıldı.

HÜSEYİN ÇİMŞİR DE PEŞİNDE

Potansiyeli olan genç futbolculara yatırım yapmayı amaçlayan Galatasaray haricinde Cenk Özkaçar’ı, Trabzonspor da transfer etmek istiyor. Hüseyin Çimşir’in bu bağlamda Altay’ın eski hocası Ali Tandoğan’dan geniş bilgi aldığı ve bordo- mavililerin de 19 yaşındaki savunmacının peşinde olduğu kaydedildi. Geçtiğimiz sezonu Karacabey Belediye’de kiralık olarak sürdüren ve takımı ile 1 sene daha kontratı olan Cenk bu sezon 1. Lig’de 9, Türkiye Kupası’nda 4 olmakla birlikte 14 defa Altay formasını giyerken, 2 defa da U21 Milli Takım’da top koşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal