Galatasaray ve Vakıfbank Avrupa Şampiyonluğu İçin Sahne Alıyor!

Romanya’nın başkenti Bükreş’te 5-6 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali’nde mücadele verecek temsilcilerimiz Galatasaray ve VakıfBank voleybolda Avrupa’nın bir numaralı kupası için sahaya çıkıyor.

04.05.2018-11:53 - (Son Güncelleme: 04.05.2018-11:39) Galatasaray ve Vakıfbank Avrupa Şampiyonluğu İçin Sahne Alıyor!

Romanya’nın başkenti Bükreş’te bu hafta sonu başlayacak organizasyonda, ev sahibi ekip CSM Volei Alba Blaj ve İtalya’nın Imoco Volley takımlarının yanı sıra, temsilcilerimiz Galatasaray ve VakıfBank takımları yer alıyor.

VakıfBank, CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Final ilk karşılaşmasında yarın, TSİ 16.00’da İtalya’nın Imoco Volley Conegliano ekibi ile karşılaşacak. Sala Polivalenta’da yapılacak karşılaşma, Smart Spor HD naklen yayınlayacak.

Galatasaray ise; CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü final karşılaşmasında yarın, TSİ 19.00’da organizasyonun ev sahibi CSM Volei Alba Blaj ile mücadele edecek.. Sala Polivalenta’da yapılacak maçı, Smart Spor HD naklen yayınlayacak.

İki temsilcimiz de, yarı finalde galip gelmeleri durumunda; Türk spor tarihinde bir ilke imza atarak CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi finalinde şampiyonluk için mücadele verecekler.

FİNAL FOUR PROGRAMI

5 Mayıs 2018, Cumartesi

TSİ 16.00 VakıfBank – Imoco Volley Conegliano (Smart Spor HD)

TSİ 19.00 Galatasaray – CSM Volei Alba Blaj (Smart Spor HD)

6 Mayıs 2018, Pazar

TSİ 16.00 Üçüncülük Maçı (Smart Spor HD)

TSİ 19.00 Final Maçı (Smart Spor HD)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal