Galatasaray Ve Trabzonspor, Nijeryalı Ahmed Musa Transferi İçin Karşı Karşıya!

Golcü arayışlarını sürdüren Galatasaray ve Trabzonspor, Nijeryalı santrafor Ahmed Musa'nın transferi için karşı karşıya geldi.

12.07.2019-11:05 - (Son Güncelleme: 12.07.2019-10:57) Galatasaray Ve Trabzonspor, Nijeryalı Ahmed Musa Transferi İçin Karşı Karşıya!

Golcü transferi için düğmeye basan Galatasaray ve Trabzonspor, Nijeryalı yıldız forvet Ahmed Musa için karşı karşıya geldi..

Diagne'yi bir türlü elinden çıkaramayan Galatasaray bu konuda kara kara düşünüyor.. Forvet transferi için Diagne'nin satışından gelecek parayı kullanmayı planlayan yönetim Diagne'nin transferinin henüz gerçekleşmemesi sebebiyle sıkıntı yaşıyor.

Galatasaray bu sorunlarla boğuşurken Arap basınında bir iddia ortaya atıldı.. Habere göre; Galatasaray ve Trabzonspor, Al Nasr'da forma giyen Ahmet Musa için transfer yarışına girecek.

İNGİLTERE’DEYKEN DE İSTEMİŞTİ

Haberin içeriğinde, Galatasary'ın Diagne'yi satması halinde Ahmet Musa'ya gereken bonservisi ödeyerek renklerine bağlayacağı yazıldı. Öte yandan Trabzonsor'da Ahmet Musa için kulübü Al Nasr'a kiralama teklifinde bulundu..

Bir zamanlar Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, Ahmet Musa Leicester City'de oynarken transfer teklifi yapmıştı fakat bonservisi fazla olmasından dolayı bu transfer suya düşmüştü..

En geç 10 gün içinde 26 yaşındaki yıldız futbolcunun transferi kesinleşecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

 



DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal