Galatasaray ve Beşiktaş İle Adı Anılan Josef de Souza'dan Ayrılık Açıklaması!

Galatasaray ve Beşiktaş'ta Josef de Souza' sesleri.. Galatasaray ve Beşiktaş eski Fenerbahçeli Josef De Souza'ya kancayı taktı.

24.08.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 24.08.2019-17:14) Galatasaray ve Beşiktaş İle Adı Anılan Josef de Souza'dan Ayrılık Açıklaması!

Galatasaray istiyor

Galatasaray'da Fernando'nun gidişinden sonra orta saha mevkisi için arayışlara başlayan Galatasaray yönetimi tanıdık bir isime göz dikti.. Fenerbahçeli hem Mehmet Topal hem de Josef'i transfer hedeflerine ekleyen Galatasaray yönetimi hangi ismi istediğini Fatih Terim'e sordu.. Fatih Terim verdiği yanıtta kesinlikle Josef'i istediğini belirtti ve Galatasaray yönetimi bu transfer için girişimlere başladı.

Beşiktaş'ta bağlantıda

Beşiktaş'ın da Josef de Souza için girişimlerde bulunduğu öğrenilirken, Medel ile yolların ayrılmasının ardından Josef için girişimlere hız verileceği aktarıldı.

Josef de Souza'dan ayrılık açıklaması

Josef de Souza, kendisine Suudi Arabistan'dan ayrılması gerektiğini yazan bir futbolsevere; "Evet, bunu düşünüyorum. Yalnızca para kazanmak için Suudi Arabistan'da kalmak istemem." şeklinde yanıt verdi.

Al Ahli satmaya sıcak bakıyor

Al Ahli, Josef'in yüksek maaşı nedeniyle oyuncuyu satmaya sıcak bakıyor..Ah Ahli'de çıktığı 16 maçta 1 gol 3 asistle oynayan Josef, Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor. Fenerbahçe'de oynayan ve Türkiye'yi bu sebeple çok seven Josef kulübünü ikna ederse önümüzdeki sezon Türkiye'de formayı giyecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal