Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden Elendi

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Benfica ile deplasmanda golsüz beraberlik yaşadı ve Avrupa kupalarına veda etti.

22.02.2019-08:56 - (Son Güncelleme: 22.02.2019-08:50) Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nden Elendi

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda ilk maçta 2-1 mağlup olduğu Benfica ile deplasmanda golsüz beraberlik yaşadı ve Avrupa kupalarına veda etti.

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda 2-1 mağlup olduğu ilk maçın rövanşında misafir olduğu Portekiz'in Benfica takımı ile golsüz beraberlik yaşadı. Bu durumda temsilcilerimizden Fenerbahçe'den sonra Galatasaray da Kupa-2'ye veda etti.

Başkent Lizbon'daki Luz Stadı'nda gerçekleşen maçın ilk yarısı golsüz bitti. Sarı-kırmızılılar, ikinci yarıda elde ettiği pozisyonlarda da rakip kaleye gol atamadı.

EMRE AKBABA’NIN GOLÜ SAYILMADI

85. dakikada Galatasaray'ın atağında ceza sahasına yapılan ortada Diagne'nin kafa vuruşunda kaleci Vlachodimos'dan dönen topu Emre Akbaba ağlara gönderdi. Maçın hakemi pozisyonun ofsayt olduğuna karar verdi. Böylece maç başladığı gibi 0-0 beraberlikle bitti.

İstanbul'daki ilk maçta 2-1 yenilen temsilcimiz Galatasaray, turnuvadan elenirken Portekiz takımı Benfica adını son 16 turuna yazdırdı.

Stat: Luz

Hakemler: Ovidiu Hategan, Octavian Şovre, Sebastian Georghe (Romanya)

Benfica: Vlachodimos, Almeida, Dias, Ferreira, Grimaldo, Pizzi (Dk. 83 Gabriel), Fernandes, Florentino, Cervi (Dk. 59 Rafa Silva), Felix (Dk. 76 Jonas), Seferovic

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Donk (Dk. 78 Sinan Gümüş), Ndiaye, Feghouli (Dk. 83 Emre Akbaba), Belhanda, Onyekuru (Dk. 83 Yunus Akgün), Diagne

Sarı kartlar: Dk. 4 Marcao, Dk. 90+3 Ndiaye (Galatasaray), Dk. 90+3 Jonas (Benfica)

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal