Galatasaray Tuzlaspor'a Konuk Oluyor! İşte İlk 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, Tuzlaspor'a konuk olacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele Tuzla'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti.

17.12.2019-19:58 - (Son Güncelleme: 17.12.2019-19:54) Galatasaray Tuzlaspor'a Konuk Oluyor! İşte İlk 11'ler

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Galatasaray, Tuzlaspor'a konuk olacak. Türk Telekom Stadı'nda oynanan mücadele Tuzla'nın 2-0'lık üstünlüğü ile sona ermişti.

Tuzla Teknik Direktörü Gürses Kılıç, karşılaşmanın ardından, “Hafta sonu önemli bir maçımız var. Bu yüzden Galatasaray karşısında 4-5 as futbolcumu dinlendirdim” demişti. Dün de sportif direktör Numan Polat, “Galatasaray, Türkiye Kupası’nı en fazla kazanan takım. Çok ciddi hazırlıkla geleceklerini düşünüyorum. İlk maçta rotasyona gitmiştik. Oynamayan futbolcularımızı tercih etmiştik” ifadelerini kullandı.

Tuzla, Galatasaray’dan sonra çıktığı maçta Vanspor’a 3-0 yenilerek liderlik yarışında yara almıştı.

TUZLASPOR - GALATASARAY İLK 11'LER

Tuzlaspor: Bayram, Bülent, Erdinç, Kemal, Tarık, Muhammed, Gökcan, Umut, Yasin, Sadık, Göksu

Galatasaray: Muslera, Mariano, Ahmet Çalık, Donk, Nagatomo, Selçuk İnan, Ömer Bayram, Taylan Antalyalı, Feghouli, Belhanda, Falcao

GALATASARAY'IN TUR ATLAMA OLASILIKLARI

Galatasaray’ın 2-0 kazanması halinde maç uzatmalara gidecek. 3-1, 4-2, 5-3 gibi iki farklı galibiyetler de, deplasmanda daha fazla gol atan taraf olacağı için Cim Bom’u kupada üst tura taşıyacak.

MAÇ NEREDE OYNANACAK

Ligde Tuzla Belediye Stadı’nda oynayan Tuzlaspor, yetersiz ışıklandırma nedeniyle Galatasaray maçını Esenyurt’taki Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynayacak. Bu stadın 4500 seyirci kapasitesi bulunuyor.

GÖZLER YILDIZ OYUNCU FALCAO'DA OLACAK

Ankaragücü maçıyla 11’e dönen ama etkisiz kalan Falcao, Tuzla karşısında da oyuna 11’de başlayacak.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal