Galatasaray, Türk Telekom Stadını Büyütüyor! İşte Yeni Kapasitesi!

Falcao ve diğer transferler sonrasında Galatasaray'da kombine satışı şimdiden 40 bine ulaştı.

04.09.2019-09:49 - (Son Güncelleme: 04.09.2019-09:47) Galatasaray, Türk Telekom Stadını Büyütüyor! İşte Yeni Kapasitesi!

TFF'YE BAŞVURULACAK

Galatasaray'a TT Arena dar gelmeye başladı.. Falcao transferinden sonra kombine talepleri son yılların en yüksek sayısına ulaşan sarı kırmızılılar stadyuma sığmayacak Falcao ve diğer transferler sonrasında Galatasaray'da kombine satışı şimdiden 40 bine ulaştı. Yönetim, talebi karşılamak ve daha fazla maddi kaynak sağlamak amacıyla stat kapasitesini artırmak için çalışmalara başladı. Cim-Bom, TFF’ye başvurarak ayakta seyirci almak istediğini iletti.

KAPASİTE 62'BİN OLACAK

Buna göre Türk Telekom Stadı’nın kapasitesi 10 bin artırılacak. Stadın 52 bin 500 olan seyirci sayısı 62 bin 500’e çıkarılacak. Süper Lig ve kupa maçlarında taraftarlar Avrupa’da bazı ülkelerde olduğu gibi kale arkasında ayakta maç izleyecek. Bunun için İngiltere’den özel demir korunaklar getiriliyor. Açılır kapanır koltuklar iç saha maçlarında kapatılacak ve böylece alan açılacak. Koltuklar, Avrupa mücadelelerinde UEFA’nın istediği şekle getirilecek.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal