Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

Devre arasında Kadroda önemli değişiklikler yapmayı düşünen Galatasaray'da transfer çalışmaları başladı

16.12.2019-16:04 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-15:47) Galatasaray Transferde Bombayı Patlattı

Süper Lig'de istenilen performansı sergileyemeyen ve Avrupa'ya erken havlu atan Galatasaray transferde düğmeye bastı. Aslan, Demir Grup Sivasspor'da önemli iki yıldız oyuncuları Emre Kılınç ve Mert Hakan Yandaş ile anlaştı . Son dakika bilgisine göre transferlerin sezon sonunda gerçekleşeceği söylendi. İsmi  Fenerbahçe ile de geçen Emre Kılınç'ın yanı sıra Mert Hakan Yandaş da önümüzdeki sezondan itibaren büyük ölçüde sarı kırmızılı formayı giyecek..

Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin de transfer etmek istediği Emre Kılınç'ın yanı sıra Mert Hakan Yandaş transferinden de hızlı davranarak başarılı oyuncu ile anlaştı.

SÖZLEŞMELERİ SEZON SONU BİTİYOR

Galatasaray Teknik direktör Fatih Terim'in performansını beğendiği ve mutlaka takımında istediği Emre, bu sezon DG. Sivasspor formasıyla 6 gol atarken 5 asist kaydetti. 25 yaşındaki sol ayaklı futbolcu kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2020'de sona eriyor.

Sarı kırmızılıların anlaşmaya vardığı mert hakan yandaş’ın sözleşmesi Emre gibi sezon sonunda bitiyor Sivasspor formasıyla 5 gol atıp 3 asist yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal