Galatasaray Transfer Hazırlıkları! 2 İsimle Ön Protokol

Galatasaray idareciler, Fatih Terim'in isteği doğrultusunda alınacak futbolcularda yaş sınırını 25'e çekti. Demir Grup Sivasspor'da top koşturan ve sezon bittiğinde sözleşmeleri sona erecek olan Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç ile ön sözleşme imzalandı.

20.03.2020-10:22 - (Son Güncelleme: 20.03.2020-10:15) Galatasaray Transfer Hazırlıkları! 2 İsimle Ön Protokol

Ligde yeni sezona sol kanatta 33 yaşındaki Nagatomo ve Babel'le başlayan Galatasaray, devre arası yaptığı transferlerle gençleşti. Sezon bitiminde 30 yaş üstü oyunculardan Mariano, Nagatomo ve Selçuk ile devam etmeyecek. Yaşlarının ortalaması 22 olan Saracchi-Onyekuru- Jesse transferine imza atan sarı-kırmızılı takımda alınacak futbolcularda 25-26 yaş sınırı getirildi.

Sivasspor'un 25 yaşındaki yıldızları Mert Hakan Yandaş-Emre Kılınç ikilisi ile ön protokolde anlaşan Galatasaray, sezon bittiğinde serbest kalacak Rizespor'un 1996 doğumlu hücumcusu Oğulcan Çağlayan'la da anlaşma sağladı.

İHTİYACA RAĞMEN DA COSTA'YI İSTEMEDİ

Fatih Terim, "Yaşı 30'a yakın oyuncu transferi istemiyorum" diyerek Galatasaray'ın geleceğini dizayn etmeye başladı. Terim, ocak ayında stoper ihtiyacına rağmen serbest olan Da Costa'yı veto etti ve 1986 doğumlu Faslı futbolcu ara transferin son anlarında Trabzonspor'a gitti. Genç yerli futbolcular Mert Hakan, Emre Kılınç ve Oğulcan'ı ileriye dönük düşünen sarı-kırmızılılar, yabancı transferinde de 25- 26 yaş kriterine önem verecek. Lig sonunda 30 yaş üstü futbolculardan Mariano, Nagatomo ve Selçuk ile devam edilmeyecek ve takım gençleşecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal