Galatasaray Taraftar Grubu ultrAslan'dan Ali Koç'a Boykot!

Ali Koç ile Galatasaray ile gerginlik farklı bir boyuta taşındı.. Ultraslan boykot kararı aldı..

30.07.2019-09:07 - (Son Güncelleme: 30.07.2019-16:14) Galatasaray Taraftar Grubu ultrAslan'dan Ali Koç'a Boykot!

Ali Koç ile Galatasaray arası iyice geriliyor.. Geçtiğimiz günlerde iki takım başkanlarının birbiriyle atışması üzerine oluşan gergin ortama bir yenisi daha eklendi. Galatasaray'ın en ünlü taraftar grubu olarak bilenen 'ultraslan' Ali Koç'un ürünlerine boykot kararı aldığını açıkladı..

İşte o açıklama

Büyük Galatasaray Taraftarı! Başkan seçildiği günden itibaren VİZYONLU başarısızlığını örtbas etmek, yolduğu kitlesini bir arada tutmak ve kendisine gelecek tepkiyi farklı bir noktaya yansıtmak için Galatasaray düşmanlığına sığınan Ali Koç tüm kamuoyunun malumudur.

Ali Koç'un camiamıza mesnetsiz saldırıları gösteriyor ki Koç Ailesi ve Koç Holding kendilerini GALATASARAY DÜŞMANI olarak tanımlamakta herhangi bir sakınca görmediklerini tüm kamuoyuna ilan etmişlerdir.

Madem sizler her fırsat bulduğunuzda Galatasaray camiasına ve değerlerine saldırıyorsunuz; eşsiz Galatasaray taraftarının kalbi, beyni ruhu, nefesi ve sesi olarak bizler bugün itibarıyla 2006 yılında duyurduğumuz gibi tekrar "Boykot Koç" diyoruz! açıklaması yapıldı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal