Galatasaray Suriyeli Mülteci Çocukları Konuk Etti!

Sarı kırmızılı ekip Türk Kızılayı ve Avrupa Birliği ortaklığı ile hazırlanan sosyal sorumluluk projesi adına kapılarını Suriyeli mülteci çocuklara açtı.

16.04.2018-15:45 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-15:45) Galatasaray Suriyeli Mülteci Çocukları Konuk Etti!

Galatasaray, bugün gerçekleştirdiği antrenmanda Türk Kızılayı ve Avrupa Birliği ortaklığı ile hazırlanan sosyal sorumluluk projesi kapsamında Suriyeli mülteci çocukları konuk etti. Küçük misafirler, idmandan önce teknik direktör Fatih Terim, teknik heyet ve futbol takımıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcularla bir süre antrenman yapan miniklere tecrübeli teknik adam Fatih Terim tarafından adlarının yazılı olduğu birer forma ve futbol topu verildi.

Sarı kırmızılı ekip, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında konuk edeceği Teleset Mobilya Akhisarspor ile maçının hazırlıklarına bugün gerçekleştirdiği idmanla başladı.

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan idmanda dün akşam Medipol Başakşehir karşısında ilk 11’de mücadele eden futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer futbolcuların yer aldığı idmana dinamik ısınmayla başlandı. Ardından beşe iki dar alan oyunu oynanırken, ana bölümde de dar alanda çift kale oyunu yapıldı. İdman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin sonrasında tamamlandı.

Sarı kırmızılı ekip, Teleset Mobilya Akhisar maçı öncesinde yarın saat 17.00’da bir idman daha yaptıktan sonra karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Galatasaray, deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor’u Ahmet Çalık ve Sinan Gümüş'ün attığı gollerle 2-1 mağlup ederek rövanş öncesi büyük bir avantaj elde etmişti. 

Galatasaray, rövanş maçında Çarşamba günü 20.30'da kendi sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u ağırlayacak.
 
Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal