Galatasaray, Saracchi ve Emre Akbaba'yı Kazandı

Spor yorumcusu Hakan Can, Galatasaray ile Denizlispor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi.

21.01.2020-14:23 - (Son Güncelleme: 21.01.2020-12:46) Galatasaray, Saracchi ve Emre Akbaba'yı Kazandı

Spor yorumcusu Hakan Can, Galatasaray ile Denizlispor arasında oynanan karşılaşmayı değerlendirdi. Can, sarı kırmızılı takımın Saracchi ve Emre Akbaba’yı kazandığını dile getirdi.

İşte o açıklamalar:

Maçı kazandı, Saracchi’yi, Emre’yi kazandı. Seri kendi kalitesine yaklaştı. Falcao da formunu yakalayacaktır elbet! Adı Falcao olmasa ikinci 45’e zor başlardı. İlk yarıda Emre Akbaba ve Ömer’in güzel paslarını hiç etmesi ona yakışmadı. İkinci yarıda Seri’nin pasında güzel bir gol attı ve durumunu kurtardı. Donk hatasızdı. Marcao ise Rodallega karşısında çok zorluklar yaşadı. Takımın en kötüsü ilk 60 dakika tek olumlu iş yapmayan Feghouli’ydi. Saracchi harika oynadı.

Ömer Bayram’la uyumu ve hücuma katkısı yüksekti. Verdiği gollük pasta Emre Akbaba’nın golü ise harikaydı. Seri atılan 2 golde de vardı, çok faydalı oynadı. Emre Akbaba, “Belhanda ile geçen zamana yazık” dedirtti. Galatasaray’ın kazandığı 3 puanda Sedat’ın vuruşunu harika kurtaran Muslera’nın imzası vardı. Denizli’de Rodallega büyük futbolcu. Aissati biraz becerikli pas organizasyonu yapsa mütevazı kadronun puan alıp dönmesi işten değildi.
Kondisyon problemi ne olacak? Maç ve antrenman eksiği yüksek Saracchi takımın fizik kalitesi en yüksek 2 oyuncusundan biri olarak gözüktü! Takımın süratle onun seviyesine gelmesi gerek.

Lemina. Bıkmadan usanmadan ikili mücadeye girdi, kazandı. Driplig yaptı, stoperleriyle, yanındakilere hep derin bir nefes aldırdı. Tüm kalbiyle, elinden gelenin hep en iyisini yapıyor.
Sol ayaklı sol bek! Saracchi senelerdir gerçek bir sol bekin hasretiyle yanan Galatasaray’ın ilacı oldu. Çizgiye inip sıfırdan ortalar yapabilen bir sol bek! Falcao için de ilaç olacak...
Bir takım ligde yediği 16 golün 13’ünü 60. dakikadan sonra ağlarında gördüyse sorun net olarak ortadadır.. Ve motivasyonla çözülemez!

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal