Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Ağır Yaralı

Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray deplasmanda karşılaştığı Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu ve şampiyonluk yolunda ağır bir yara aldı.

09.04.2018-22:07 - (Son Güncelleme: 09.04.2018-21:58) Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Ağır Yaralı

Spor Toto Süper Lig 28. hafta kapanış maçında Galatasaray deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi.

İLK POZİSYON GALATASARAY'DAN

Maçın 6. dakikasında Belhanda'nın pasında Selçuk İnan, ceza alanının dışından plase bir vuruşla kaleyi dendei ama Hopf için zor bir top olmadı.

DENİZ YILMAZ MUTLAK GOLÜ KAÇIRDI

13. dakikada Manu'nun gönderdiği  pas ile Deniz, Muslera ile karşı karşıya geldi. Muslera'yı geçen Deniz, topu kaleye vuruken ayağı kaydı ve top kornere çıktı.

Kalan dakikalarda da gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

GOMIS GOLE ÇOK YAKLAŞTI

Galatasaray 56. dakikada skora çok yaklaştı. Fernando'nun savunmanın arkasına gönderdiği  topu Maicon Belhanda'ya indirdi. Yıldız oyuncu tek pasla topu Gomis ile buluşturdu. Golcü oyuncu gelişine yakın mesafeden çok sert bir şut çıkarttı ancak defans son anda müdahale ederel topu kornere yolladı.

GENÇLERBİRLİĞİ ÇOK TEHLİKELİ GELDİ

70. dakikada gerçekleşen Gençlerbirliği hücumunda, sağ kanttan yapılan ortaya Palitsevich yükseldi. Deneyimli  oyuncunun kafa vuruşu kale direğinin hemen yanından auta çıktı.

DONK YAKIN MESAFEDEN AUTA GÖNDERDİ

Mücadelenin 80. dakikasında sarı-kırmızılılarda Ryan Donk oyuna girer girmez golle burun buruna geldi. Köşe vuruşunda yaşanan karambolde Donk önünde bulduğu topu yakın mesafeden auta gönderdi.

GENÇLERBİRLİĞİ SON DAKİKADA GOLÜ BULDU

Maçın 90+2. dakikasında Gençlerbirliği skoru buldu ve 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma bu skorla sonuçlandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal