Galatasaray Şampiyonluk Kutlamalarını Sahte Kupayla Yapmış !

Galatasaray’ın şampiyonluk kutlamalarında sergilenen kupaların imitasyon olduğu, gerçek kupaların müzede tutulduğu öğrenildi.

21.06.2019-11:07 - (Son Güncelleme: 21.06.2019-11:01)

Sezonu iki kupa ile bitiren Galatasaray, yurt içi ve yurt dışında çeşitli balolarda kutlama yaparken, en son 19 Haziran’daki iki kutlama büyük tartışma konusu oldu.

Sarı-kırmızılı kulüp ise internet sitesinde yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Konya Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen 22. şampiyonluk kutlamasına Başkanımız Mustafa Cengiz, Başkan Yardımcımız Yusuf Günay ve Yönetim Kurulu Üyemiz Özgür Savaş Özüdoğru katıldı. 22. şampiyonluk kupamız ve 18. kez elde ettiğimiz Türkiye Kupası da etkinlikte yerini aldı. Taraftarlarımız çifte kupayla bol bol fotoğraf çektirdi.”

Fakat aynı saatlerde Köln Galatasaraylılar Derneği’nin Event Palast’ta organize ettiği gecede 22. şampiyonluk kupasının yanı sıra, 18. kez kazanılan Ziraat Türkiye Kupası’nın da sergilendiği belirtildi. Hatta yönetici Mahmut Recevik de kutlamada yer almış, tören “Çifte kupalı kutlama” olduğu söylenmişti.

Konya ve Köln’deki kupalara baktıktan sonra, acaba hangi kupa gerçekti? Bunu araştırdıktan sonra gerçek ortaya çıktı. 22. lig şampiyonluk kupası ve 18. Ziraat Türkiye Kupası, müzedeki yerini almıştı. İki tarafa da gönderilenlerin imitasyon olduğu öğrenildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal