Galatasaray Sahasında Malatyaspor'u Konuk Edecek! İşte İlk 11'ler

Sezonun ikinci yarısında ligde fire vermeyen ve toplamda 5 maçlık galibiyet serisi olan Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek.

16.02.2020-18:22 - (Son Güncelleme: 16.02.2020-18:19) Galatasaray Sahasında Malatyaspor'u Konuk Edecek! İşte İlk 11'ler

Sezonun ikinci yarısında ligde fire vermeyen ve toplamda 5 maçlık galibiyet serisi olan Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk edecek. Yeni Malatyaspor’u devirmesi halinde serisini 6’ya çıkartacak olan Cim Bom, 42 puana yükselecek ve zirve iddiasını ciddi bir şekilde sürdürecek. Bir maç eksiğiyle geride kalan 20 maçta, 6 galibiyet, 6 beraberlik, 8 yenilgiyle 24 puan toplayan Yeni Malatyaspor ise Galatasaray karşısında kazanarak çıkışa geçmenin hesabını yapıyor.

Galatasaray - Yeni Malatyaspor 11'ler:

Galatasaray: Muslera, Şener, Donk, Marcao, Ömer, Lemina, Seri, Feghouli, Emre , Onyekuru, Adem.

Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Sakıb, Robin, Acquah, Bifouma, Donald, Kjartansson, Umut

Hedef 6’da 6 yapmak

Yeni Malatyaspor’u devirmesi halinde serisini 6’ya çıkartacak olan Cim Bom, sonrasında esas zorlu fikstüre giriş yapacak. Haftaya Kadıköy’e çıkacak Aslan, sonrasında sırayla Gençlerbirliği, Sivasspor (d) ve Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. Maç eksiği ile lider Başakşehir’in 4 puan gerisinde olan Galatasaray’da Terim kesinlikle hata istemiyor.

Galatasaray'da tek eksik Mariano

Galatasaray’da ikinci yarının formda ismi Mariano, kupada gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı. Brezilyalı sağ bekin dışında Cim Bom’da eksik bulunmuyor. Sakatlığı geçen Falcao ve Saracchi’nin 21 kişilik maç kadrosunda yer alması bekleniyor. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal