Galatasaray, Radamel Falcao İçin Bonservis mi Ödedi? Monaco Açıkladı!

Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Radamel Falcao için bonservis bedeli ödenip ödenmediği tartışılmıştı. Monaco'dan da resmi açıklama yapıldı.

05.09.2019-15:23 - (Son Güncelleme: 05.09.2019-15:18) Galatasaray, Radamel Falcao İçin Bonservis mi Ödedi? Monaco Açıkladı!

Falcao transferinde birçok engelle karşılaşan Sarı-Kırmızılı kurmayların yoğun mesaisi sonucu formayı giyen Falcao transferi için flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar.

FALCAO GELDİ, SÖZLEŞMESİ KONUŞULDU

Sarı-Kırmızılılar'da bu transferi gerçekleştirebilmek için özellikle Abburrahim Albayrak, Ahmet Bulut ve Şükrü Hanedar ciddi mesai harcadı. Transferde gerek Monaco cephesinden gerekse maddi kaynaklara bağlı olarak birçok engel çıksa da taraftarın ve camianın yoğun baskısı sonucu mutlu sona ulaşıldı.

MONACO'YA BONSERVİS ÖDENDİ Mİ?

MPnaco'dan da gelen açıklamada Falcao'nun sarı kırmızılılara bonservis bedeli ödenmeden transfer olduğu resmen belirtildi. Monaco Kulübü, yaz döneminde yaptığı transferlerin bilançosunu resmi olarak açıklarken Falcao'nun bedelsiz olarak ayrıldığını doğrulamış oldu. 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal