Galatasaray Operasyona Başlıyor!

Galatasaray'da sezon bitiminde kadrodaki 4 kiralık yabancının (Onyekuru, Lemina, Seri, Andone) sözleşmesi sona ererken, kiralık gönderilen 4 yabancı (Maicon, Diagne, Babel, Ozornwafor) geri gelecek.

03.06.2020-12:20 - (Son Güncelleme: 03.06.2020-12:16) Galatasaray Operasyona Başlıyor!

Süper Lig’in son 8 haftasında şampiyonluk yarışı sürerken olan Galatasaray’ı, sezon sonunda da hareketli zamanlar bekliyor. Transferde önemli hamleler yapmayı amaçlayan ve yerli ağırlıklı bir takım kurmayı planlayan sarı- kırmızılı takımda, yabancıların durumu belirsizliğini sürdürüyor. Sezon sonunda var olan kadrodaki yıldızlardan Onyekuru, Lemina, Seri ve Andone’nin kiralık sözleşmeleri bitecek. Terim öncelikle Lemina ve Onyekuru’yu kulüpte tutmak istese de daha önce kiralık yollanan futbolcuların geri gelmesi de yabancı limitlerini bir hayli sıkıntıya sokacak.

HEPSİNİ GÖNDERMEYİ PLANLIYORLAR

Brezilyalı savunmacı Maicon, Senegalli forvet Diagne, Hollandalı oyuncu Babel ve Nijeryalı futbolcu Ozornwafor’un kiralık kontratı sona eriyor. Galatasaray Yönetimi, bu oyuncuların hepsiyle yolları ayırmayı düşünürken, asıl sürpriz Belhanda’da gerçekleşecek gibi duruyor. Faslı oyuncu, kendisini isteyen iki Katar takımının teklifine pozitif geri dönüş yaptı.

TRANSFERLER BELHANDA’DAN GELECEK PARAYLA YAPILACAK

Eğer kontrat önerisi uzun soluklu ve maddi açıdan tatmin edici olursa, Belhanda’nın Katar’a transferine kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray, bu olası transferden 10 milyon Euro civarında bir bonservis geliri bekliyor. Yeni transferlerin de Younes Belhanda’dan gelecek bu parayla yapılması planlanıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal