Galatasaray Onyekuru İçin Temasta

Terim’in, sezonun ikinci devresinde mutlaka kadrosunda görmek istediği Henry Onyekuru’u kiralamak için, yönetim bu hafta Fransa’ya temsilci gönderecek. Galatasaray cephesi, anlaşmanın 1.5 yıllık olmasını istiyor.

14.11.2019-11:51 - (Son Güncelleme: 14.11.2019-11:46)

Bir yandan muhalefetin erken seçim baskısıyla yüzleşmeye çabalayan Galatasaray Yönetimi, diğer taraftan transfer çalışmalarını aksatmamak için temaslarını sürdürüyor. Sarı- Kırmızılılar, teknik direktör Fatih Terim’in, sezonun ikinci yarısında mutlaka kadrosunda görmek istediği Henry Onyekuru’nun transferi için bir kez daha düğmeye basıyor. Yönetim, bu hafta Fransa’ya temsilci göndererek, Monaco ile görüşmeleri sonuçlandırmaya hazırlanıyor. Bundan önce gerçekleşen temasların olumlu geçtiği, aradaki tek pürüzün, sözleşmenin süresiyle ilgili olduğu öğrenildi.

Monaco 6 Aylık İstiyor

Galatasaray, Onyekuru’yu 1.5 yıllığına kiralayıp gelecek sezonun kadrosunda da yer vermek istiyor. Nijeryalı futbolcuyu sezon başında 15 milyon Euro ödeyerek renklerine bağlayan Monaco ise kontratın 6 ay olması konusunda ısrarcı. Bu hafta Fransa’ya gönderilecek temsilci, işte bu pürüzü de ortadan kaldırmaya çalışacak

Fransa’da Aradığını Bulamadı

Bir süredir sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan 22 yaşındaki kanat oyuncusu, Monaco’nun ligde en son oynadığı ve Dijon’u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada yedekler arasında yer aldı. Fransa’da aradığını bulamayan Onyekuru da, geçen sezon müthiş bir patlama yaşadığı Galatasaray’a geri dönmeyi çok istiyor. Terim, Henry Onyekuru’nun transfer edilmesi halinde, takımdaki temponun bir üst seviyeye çıkacağına inanıyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal