Galatasaray Nuri Şahin’i Transfer Ediyor

Gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, geçtiğimiz sezonu Werder Bremen'de geçiren ve şu sıralar kulüpsüz olan Nuri Şahin'in takibe aldı.

30.07.2020-10:38 - (Son Güncelleme: 30.07.2020-14:10) Galatasaray Nuri Şahin’i Transfer Ediyor

Gelecek sezona güçlü bir takım ile girmek isteyen ve transfer için hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da öncelik orta sahada... Bu sezon sarı kırmızılılarda kiralık olarak top koşturan Lemina ve Seri'nin kontratının bitmesi, kaptan Selçuk İnan'ın kariyerini sonlandırmasının devamında ön libero arayışları hız kazandı. Ayrıca yabancı sayısının kademeli olarak indirilecek olması da gurbetçi futbolcuları bir anda gündeme getirdi. Bu gelişmelerin sonrasında Nuri Şahin adı, teknik adam Fatih Terim'in radarına girdi.

TERİM TECRÜBESİNDEN YARARLANMAYI DÜŞÜNÜYOR

Werder Bremen ile kontratı biten ve bonservisi elinde olan 31 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyordu. Fakat Başkan Ali Koç, Nuri'yi veto edince transferi iptal oldu. Arda Turan'ı takım içindeki abilik için isteyen Fatih Terim'in Nuri'ye de benzer bir görev vermek istediği aktarıldı. 16 yaşındaki ilk defa milli formayı teslim ettiği Nuri'yi transfer ederek deneyiminden yararlanmayı düşündüğü aktarıldı. Başarılı oyuncunun da Galatasaray'a pozitif baktığı ifade ediliyor.

KARİYERİNDE BİRÇOK BÜYÜK KULÜP VAR

Dortmund, Feyenoord, Real Madrid, Liverpool ve Werder Bremen’de top koşturan Nuri Şahin, kariyeri boyunca 378 karşılaşmada yer aldı, 38 gol atıp, 65 asistlik performans gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal