Galatasaray Nagatomo Transferini Bitirdi!

Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde Inter’den kiraladığı Japon futbolcu Nagatomo’nun bonservisi konusunda Inter’le anlaştığı öne sürüldü.

13.04.2018-10:23 - (Son Güncelleme: 13.04.2018-09:54) Galatasaray Nagatomo Transferini Bitirdi!

Sarı kırmızılı ekibin, devre arasında İtalyan ekibi Inter’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Yuto Nagatomo transferinde Inter'le görüştüğü ve tecrübeli oyuncunun bonservisi için olumlu yanıt aldığı belirtildi.

İtalyan medyasında yer alan haberde, Japon savunmacının sergilediği başarılı performansın ardından yönetime transferi konusunda olumlu rapor veren Fatih Terim'in isteğiyle, sarı kırmızılı idareciler Inter'le görüştü ve İtalyan ekiple 2,5 milyon Euro karşılığında el sıkıştı.

Tecrübeli defans oyuncusunun transferi için söz kesilirken, sezon sonunda iki tarafın anlaşmayı resmileştirmesi bekleniyor. Devre arasında kadroya dahil olan Yuto Nagatomo, Spor Toto Süper Lig'de sarı kırmızılı formayla 9 karşılaşmada oynadı ve 2 asist kaydetti.

Galatasaray, Nagatomo’nun görev aldığı sol bek mevkisi için sezon başında ve devre arası transfer döneminde Juventus'lu oyuncu Kwadwo Asamoah transferi için önemli bir aşama kaydetmiş ancak Juventus'un daha sonra Ganalı oyuncuyu göndermekten vazgeçmesi üzerine bu transfer rafa kalkmıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal