Galatasaray Mısırlı Yıldızın Transferini Bitiriyor!

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Galatasaray’da yönetim transfere hız verdi.

26.06.2018-15:48 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-15:46) Galatasaray Mısırlı Yıldızın Transferini Bitiriyor!

Yeni sezonda 3 kulvarda mücadele verecek olan Galatasaray, Kasımpaşa’da forma giyen Mısırlı kanat oyuncusu Trezeguet’nin transferini bitirmeye çok yaklaştı.

Geçtiğimiz sezon Kasımpaşa formasıyla gösterdiği başarılı performansın ardından Fatih Terim'in transfer listesine giren Mısırlı oyuncu için sarı kırmızılı idarecilerin önemli bir aşama kaydettiği belirtildi.

Cimbom, renklerine bağlamak istediği 23 yaşındaki oyuncu ile büyük oranda anlaştı. Gelecek sezon Avrupa’da güçlü bir takımla mücadele etmek isteyen sarı kırmızılılar, Trezeguet ve menajeriyle temasa geçti.

Oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştiren sarı kırmızılı idarecilerin yıllık 2 milyon 600 bin euro ve 4 yıllık bir sözleşme önerdiği Kasımpaşalı oyuncu ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolverhampton ve Brighton & Hove Albion’ın da Mısırlı yıldızı kadrosuna katmak istediği bildirildi. Wolverhampton Wanderers’ın Kasımpaşa'ya 5 milyon euro fesih bedeli ve 23 yaşındaki oyuncuya da yıllık 1 milyon 400 bin pound önerdiği gelen haberler arasında…

Yaşanan bu gelişmeler sonrası Galatasaray, Kasımpaşa ile anlaşarak 1 hafta içinde işi resmiyete dökmek istiyor. Sarı kırmızılı ekip, Kasımpaşa ile Trezeguet’nin 5 milyon euroluk sözleşme fesih bedelinin ödeme planı konusunda görüşmelerine devam ediyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal