Galatasaray Milli Yıldızı İstiyor!

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk için gün sayarken diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için çalışmalara başladı.

11.05.2018-09:58 - (Son Güncelleme: 11.05.2018-10:35) Galatasaray Milli Yıldızı İstiyor!

Sarı kırmızılı takımın teknik direktörü Fatih Terim, gelecek sezon kadrosunda görmek istediği oyuncuların listesini yönetimle paylaşırken, bu isimlerden birinin de Wolfsburg forması giyen milli futbolcu Yunus Mallı olduğu öğrenildi.

A Milli Takım kadrosunda sürekli yer verdiği gurbetçi oyuncunun takımı Wolfsburg’un küme düşme hattında bulunması da Terim’in iştahını kabartmış durumda.

Wolfsburg, play-out maçını kazanamaması halinde Bundesliga 2’ye düşüyor. Wolfsburg’un Bundesliga 2’ye düşmesi halinde sarı kırmızılı yönetim vakit kaybetmeden Yunus Mallı için kiralama teklifi yapacak.

Yunus Mallı’nın da bir alt ligde oynamak istemediğini ve Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek isteyeceğini düşünen tecrübeli teknik adamın Yunus’u Belhanda’nın yerine düşündüğü kaydedildi.

Sol kanat ve forvet arkası bölgelerinde oynayabilen Yunus Mallı, bu sezon Bundesliga'da 29 karşılaşmada mücadele etti. Yıldız oyuncu bu karşılaşmalarda 5 kez ağları havalandırırken, 3 de asist kaydetti.

Fotomaç

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal