Galatasaray Milanlı Yıldızda Israrlı!

Bu sezon Gomis’in yanına kaliteli bir golcü transfer etmek isteyen Galatasaray, Milan’da forma giyen Andre Silva için ısrarını sürdürüyor.

01.08.2018-15:53 - (Son Güncelleme: 01.08.2018-15:47) Galatasaray Milanlı Yıldızda Israrlı!

Sarı kırmızılı yönetim, yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edecek takımda Gomis’in yükünü azaltmak için kaliteli bir forvet transferi gerçekleştirmek istiyor.

Geride kalan sezonda gösterdiği muhteşem performans ile Spor Toto Süper Lig’de gol kralı olan ve şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Fransız yıldız Gomis'e destek olabilecek iyi bir alternatif arayan yönetim, Milan’da forma giyen Portekizli forvet Andre Silva konusunda ısrarcı…

İtalyan basınının haberlerine göre, geçtiğimiz sezon Milan formasıyla oynadığı 40 karşılaşmada 10 gol kaydeden Portekizli futbolcu kiralık olarak sarı kırmızılıların yolunu tutacak.

Higuain'in Milan'a transfer olması halinde Andre Silva'nın da Galatasaray'ın yolunu tutacağı iddia ediliyor. Galatasaray’ın Silva transferinde en büyük rakiplerinden birinin ise İngiltere Premier Lig ekiplerinden Wolwerhampton olduğu fakat sarı kırmızılıların Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmasından dolayı avantajlı olduğu belirtiliyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal