Galatasaray, Menajer Ücretleriyle Alakalı Açıklama Yapacak!

Galatasaray, Emre Kılınç ve Omar Elabdellaoui'nin menajerlerine verecek ücretlerle alakalı ortaya çıkan belgeler ile ilgili açıklamada bulunacak.

11.09.2020-12:18 - (Son Güncelleme: 11.09.2020-12:16) Galatasaray, Menajer Ücretleriyle Alakalı Açıklama Yapacak!

Galatasaray'da son zamanlarda menajerlere verdiği öne sürülen ücretlerle hakkında belgeler ortaya çıkarken, bugün iki yeni transferle alakalı belgeler gündemde geniş yer kapladı. Belgelere göre yeni transferlerden Emre Kılınç'ın menajerine 1 milyon 50 bin Euro, Omar Elabdellaoui'nin menajerine de 3 senelik dönemde 2 milyon 175 bin Euro menajerlik ücreti verileceği aktarıldı. Konu hakkında Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay, "Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayacağım. Kulüp olarak resmi açıklama yapacağız" demişti. Sarı- kırmızılı takım, geçtiğimiz zamanlarda Ryan Donk ile ilgili çıkan menajerlik ücreti hakkında da resmi siteden açıklama paylaşmış ve, "Son günlerde çeşitli mecralarda kulübümüzün, futbolcu menajerlerine yüksek komisyon ücretleri ödediği şeklinde asılsız iddialar içeren haberlerin yer alması üzerine açıklama yapma gereği doğmuştur. Haberde sözü edilen sözleşmede belirtilen ücret, söz konusu menajere olan geçmiş dönem borçları da dahil edilerek yapılandırılması sonucunda oluşan toplam rakamdır" ifadeleri kullanılmıştı.

YENİ AÇIKLAMA YOLDA

2017 yılından bu zamana Galatasaray’da forma giyen Ryan Donk'un menajerine geçmiş dönem alacaklarıyla alakalı yapılandırma ücreti ödendiğini duyuran sarı- kırmızılılar, yeni transferlerin menajerlerine verileceği öne sürülen miktarlar hakkında bugün yeni bir açıklama paylaşacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal