Galatasaray, Mario Götze’ye Teklif Sunacak

Gelecek sezon öncesi transfer hazırlıklarına devam eden Galatasaray, Borussia Dortmund ile sözleşmesi biten Alman futbolcu Mario Götze’ye teklif sunacak.

10.08.2020-15:44 - (Son Güncelleme: 10.08.2020-15:41) Galatasaray, Mario Götze’ye Teklif Sunacak

Galatasaray, gelecek sezon öncesi transfer hazırlıklarına devam ederken gündeme yer alan son isim Alman oyuncu Mario Götze oldu. Borussia Dortmund ile olan kontratı biterken kulüpten ayrılan Götze ile Galatasaray arasında bir görüşme yapılacağı öne sürüldü.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞECEK

MLS kulüplerinden Cincinnati'ye dair haberler yapan Travis Grimes, futbolcunun MLS'e transferi için bir yorum yaparken ilk olarak Galatasaray ile yapacağı görüşmeyi duyurdu. Grimes'ın tweetinde, 'Götze yarın akşam Galatasaray ile görüşecek. Bu teklifi kabul etmezse ki Galatasaray'a yakın kaynaklar etmeyeceğini söylüyor işte o zaman Cincinnati'ye gelebilir' iddiasında bulundu.

CİMBOM 2.5 MİLYON EURO VERMEYE HAZIR

Grimes'ın tweetleri sonrası ise İspanyol medyasından Sport'un Güney Amerika temsilcilerinden Juan G. Arango, 'Galatasaray, istenen 2.5 milyon Euro'yu ödemeye hazır' açıklamasını yaparak futbolcuyla anlaşma noktasında Cimbom’un avantajlı durumda olduğunu vurguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal