Galatasaray Marcao’yu Gitmekten Son Anda Vazgeçirdi

Galatasaray’ın Brezilyalı stoperi Marcao ülkesi Brezilya’ya gitmek için ısrar etti fakat kulüp engel oldu.

23.03.2020-17:51 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-17:48) Galatasaray Marcao’yu Gitmekten Son Anda Vazgeçirdi

Galatasaray'da yabancı futbolcuların çoğu Türkiye'de kalmak isterken, bazıları ise ailelerinin olduğu yere gitmek istiyor. Ülkesine dönmek isteyen futbolculardan birisi de Marcao. Brezilyalı genç yıldıza "Mutlaka İstanbul'da kalmalısın" tavsiyesi yapıldı. Marcao'ya gitmesi durumunda 14 gün boyunca karantina altında kalacağı belirtildi ve gitmesi engellendi.

‘SEYAHAT OLMAMASI İÇİN ISRARLI TAVSİYE’

GS TV'ye açıklamalar yapan Takım Doktoru Yener İnce, salgın Türkiye'de yayılmadan günler önce tedbirler aldıklarını belirterek şunları söyledi:

"Ligde erteleme talebi çıkana kadar olan dönemde elimizden gelen her şeyi yaptık. Hocamızı da mümkün olduğunca korumaya çalıştık. Hocamız hep aktif ve sahada olmak isteyen biri. Sponsorumuzun da sayesinde oyuncularımı ve ailelerine dezenfekte dağıtımı yaptık. İsteyen oyuncularımızın evlerini de özel ekiple dezenfekte ettik. Ertleme sonrası ise bir yönerge hazırladık. Takımımıza sağlık testlerini yaptık. Oyuncularımızı eve gönderdik. Tüm oyuncularımızın evlerinde kalmalarını rica ettik. Yurt içi ve dışı seyahatlerini yasakladık. Yasak kelimesini dikkatli kullanmak istiyorum ama önce tavsiye sonra ısrarlı tavsiye olarak ilettik."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal