Galatasaray Kayseri'yi Rahat Geçti

Galatasaray, Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'u deplasmanda 3-1 yendi.

23.01.2018-10:03 - (Son Güncelleme: 23.01.2018-09:59) Galatasaray Kayseri'yi Rahat Geçti

Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'a konuk olan Galatasaray, Eren Derdiyok'un 2 ve Rodrigues'in golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımını son oynadıkları lig maçından 5 değişiklik yaparak sahaya sürdü. 

FATİH TERİM 5 DEĞİŞİKLİK YAPTI

Süper Lig'de 24 Aralık'ta Göztepe ile oynanan 17. hafta maçının ilk 11'inde yer alan Gomis ve Fernando sakatlığı, Maicon da cezası nedeniyle kadroya alınmazken, Belhanda ve Linnes de yedek kulübesinde oturdu. Bu isimlerin yerine Mariano, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Eren Derdiyok ve Latovlevici ilk 11'de oynadı. Galatasaray'ın eski teknik Direktörü Igor Tudor döneminde kadroya girmekte zorlanan Selçuk İnan da, Kayserispor karşısında ilk 11'de sahaya çıktı.

GOMİS'İN YOKLUĞUNDA EREN'DEN 2 GOL

Maça oldukça hızlı başlayan Galatasaray, Eren Derdiyok'un 12 ve 18. dakikadaki golleriyle devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ise rüzgar tersine döndü. 52'de Umut Bulut'un kafa golüyle farkı bire indiren Kayserispor, kalan dakikalarda da Galatasaray kalesinde müthiş bir baskı kurdu. Ancak Muslera Kayserispor ataklarına geçit vermezken, 90+1'de sahneye çıkan Rodrigues de maça son noktayı koydu ve maçın skorunu ilan etti. 3-1'lik galibiyetle puanını 38'e yükselten Galatasaray, lider Başakşehir'in 1 puan gerisinde haftayı 2. sırada kapattı. Kayserispor ise 30 puanda kaldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal