Galatasaray Kasımpaşalı Yıldızı Bitiriyor!

Gelecek sezon Avrupa’da başarılı bir kadro ile mücadele etmek isteyen Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim, Spor Toto Süper Lig’in yıldız oyuncularından birini kadrosunda görmek istiyor.

10.05.2018-09:15 - (Son Güncelleme: 10.05.2018-08:57) Galatasaray Kasımpaşalı Yıldızı Bitiriyor!

Önümüzdeki sezon Avrupa'da ses getirecek bir takım oluşturmak isteyen sarı kırmızılılar transferde rotayı Spor Toto Süper Lig’e çevirdi.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Fatih Terim'in gelecek sezon kadrosunda görmek istediği isimlerin başında gelen Kasımpaşa’nın Mısırlı oyuncusu Trezeguet için devreye girmeye hazırlanıyor. Sarı kırmızılı idareciler kısa süre içinde bu transfer için düğmeye basacak.

KASIMPAŞA BONSERVİSİNİ ALDI

Kasımpaşa bir süredir Cimbom’un gündeminde yer alan Trezeguet'nin 2.5 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanarak bonservisini almıştı. Galatasaray bu gelişmeye rağmen Mısırlı yıldızı kadrosuna katmaya kararlı…

4 MİLYON EURO ÖNERECEK

Galatasaray yönetimi Mısırlı yıldızın transferini kısa sürede bitirmenin planlarını yapıyor. Gelen haberlere göre Galatasaray 4 milyon Euro'luk teklifle Kasımpaşa’nın kapısını çalacak. Ancak Mısırlı oyuncu için Kasımpaşa'nın istediği rakamın 7 milyon Euro olduğu öğrenildi.

DÜNYA KUPASI ÖNCESİ TRANSFER BİTEBİLİR

Sarı kırmızılı idareciler, 23 yaşındaki oyuncunun Dünya Kupası'nda değerini artıracağın düşünerek bu transferi en kısa sürede noktalamak istiyor. Mısırlı oyuncunun da Galatasaray’da oynamaya çok sıcak baktığı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal