'Galatasaray Karşısında Geleneğimizi Sürdürmek İstiyoruz'

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, dev derbi öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e cevap verdi.

21.02.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 21.02.2020-15:30) 'Galatasaray Karşısında Geleneğimizi Sürdürmek İstiyoruz'

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, dev derbi öncesi Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz’e cevap verdi.

Onlar istedikleri gibi algı çalışması yapmaya devam etsin. Biz; taraftarımızla, takımımızla pazar günü Kadıköy'de geleneğimizi sürdürüp bu maçı galip bitireceğiz. Ayrıca kendisinin 'Hakemlerden cesaret bekliyoruz.' lafının arkasında müthiş bir korku gördük. Frank Darabont imzalı Stephen King romanından sinemaya uyarlanan 'Esaretin Bedeli' filminin sloganı geldi aklıma; korktukça tutsak, umut ettikçe özgürsünüz. Biz Türk futbolunun herkese eşit mesafede, tertemiz ve korkusuz olacağına dair umudumuzu hiç kaybetmedik.

Onlar da kaybetmesinler. Tek amacımız hakkaniyetle, adil bir hakem yönetimiyle, sezon başından beri yaşanan çifte standartların uygulanmadığı bir ortamda, bu maçı üstün oyunumuzla kazanmak.

Bir kere Türkiye'de deplasman tribünlerindeki olumsuz uygulamaları kaldıran, giriş çıkışları daha uygun hale getiren, her türlü ihtiyacın karşılanması adına gerekenleri yapan ve en önemlisi maç öncesi ve sonlarında hoparlörlerden yüksek sesli müzik yayınını kesen ilk kulüp, Fenerbahçe'dir.

İlk kez geçtiğimiz sezonki Beşiktaş maçımızda bunu yaptık ve rakiplerimiz de bunun devamını getirdi. Kıymetli rakibimiz Beşiktaş'ın da kulübümüze bu misafirperver yaklaşım için teşekkür ettiğini hatırlatmak isterim. Bunu ilk biz yaptık ancak kimin ilk yaptığının da bir önemi yok, önemli olan bu tutumun tüm kulüplerce sahiplenilmiş ve bugün de devam ediyor olmasıdır.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal