Galatasaray İrfan Can'ın Bonservis Bedelini Duyunca Şok Oldu!

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan İrfan Can Kahveci'nin bonservis bedelinin 15 milyon euro olduğu ortaya çıktı.

09.07.2020-15:33 - (Son Güncelleme: 09.07.2020-16:20) Galatasaray İrfan Can'ın Bonservis Bedelini Duyunca Şok Oldu!

HABER365SPOR / ÖZEL

Transfer çalışmalarına devam eden ve önümüzdeki sezon özellikle orta saha hattına yatırım yapmayı planlayan Galatasaray İrfan Can Kahveci’ye talip oldu.

BAŞAKŞEHİR ALMANLAR FİYATI ARTIRIN DEDİ

Seri ve Lemina’nın kiralık olarak gelmesi, Selçuk İnan’ın yaşlanması, Taylan Antalya’nın ise büyük takımda oynama görüntüsü vermemesi üzerine Başakşehir’den İrfan Can’I isteyen sarı kırmızılıların Göksel Gümüşdağ ile temasa geçtiği anlaşılırken, Başakşehir’in bu transfer için 15 milyon euro talep etmesi yönetimi şok ettiği bildirildi. Süper Lig’de şampiyonluk sevinci yaşadıktan sonra Avrupa’ya gitmek isteyen yıldız futbolcunun bazı Alman kulüpleriyle görüştüğü kaydedilirken, Schalke ve M.Gladbach’ın 12 milyon euro’luk teklifle ‘Boz Baykuşların’ kapısını çaldığı ifade edildi.

BUNUN DAHA EURO 2020'Sİ VAR

Süper Lig’de 27 maçta 4 gol 5 asist yapan genç yetenek, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 8 karşılaşmada 2 gol atarken, milli futbolcunun Şenol Güneş tarafından da beğenilmesi İrfan Can Kahveci’nin piyasa değerini artırıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal