'Galatasaray İle Bir Mucizeyi Başarmıştık'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Lizbon maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

27.02.2020-08:26 - (Son Güncelleme: 27.02.2020-08:22) 'Galatasaray İle Bir Mucizeyi Başarmıştık'

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, Lizbon maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Salonun bu kadar dolu olduğunu görünce ne kadar önemli bir takımla oynadığımızı anlamış oluyorum. Deplasmanda oynadığımız ve istediğimiz gibi gitmeyen maçtan sonra Sporting’in golle başlaması, ev performansları geçen performanslarının çok üstündeydi ve zorlanmadılar. Attığımız bir gol bizi farklı düşüncelere yarın için turu geçmek için umutlandırdı. Bunun için iç sahada daha farklı oynayacağız ve elimizden geleni yaparak turu geçmek için her şeyi yapacağız.

Bu sorumluluğu Şampiyonlar Ligi ön eleme ve Avrupa maçlarında hep hissettik. Ülke puanı çok önemli. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa’daki maçlar çok önemli. O yüzden turu çok önemsiyoruz. Sorumluluğumuz var. Bütün Türk spor severleri maça davet etmek istiyorum. Ülke için de çok önemli bir karşılaşma.

İsmi değişti. Tabii ki Avrupa’da kupa kazanmak ülkemiz mucizeydi. Galatasaray’la bunu kazanmıştık. Ülkedeki başarılara bakınca kalıcı olan bir başarı. Diğer yanda da bir Türk ve tek Türk takımı olarak ülkemizi temsil ediyoruz. Bu beni heyecanlandırıyor. Ümidimiz devam ediyor. Daha zorunu Mönchengladbach maçında başardık. Futbolun içinde her şey var, bir sonraki tur için elimizden geleni yapacağız.

İlk maçtaki oyunumuz yeterli değildi ve daha farklı bir takım olacağız.
Deplasman takımı olarak 2 forvetle başlamıştık. Pozisyona girme sayımız azdı. Çok fazla hücümcu ile oynamak çok pozisyona gireceğiniz anlamına gelmiyor. İlk maçta rakibi gördükten sonra daha iyi analiz edebiliyoruz. 3’üncü gün maça çıkacağız. Son antrenmandan sonra kadroyu netleştireceğiz.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal