Galatasaray İki Flaş Transferi Bitirdi!

Galatasaray, Seri ve Onyekuru'nun yerini doldurdu. Sivasspor'la devam etmeyecek Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç'la kesin anlaşma yapıldı.

30.05.2020-12:44 - (Son Güncelleme: 30.05.2020-12:41) Galatasaray İki Flaş Transferi Bitirdi!

Kiralık futbolculardan Mario Lemina ile devam etmeyi planlayan Galatasaray, gelecek sezonda takımda kalmaları zor gözüken Jean Michael Seri ve Henry Onyekuru'dan oluşacak boşluğu şimdiden doldurdu.

Demir Grup Sivasspor'la yola devam etmeyecek olan Mert Hakan Yandaş ile Emre Kılınç, sarı- kırmızılı takımla kesin anlaşma yaptı ve Florya'da gelecek sezon planlamaları bu iki futbolcu üzerine kurulmaya başlandı. Seri'nin 18 milyon euroluk opsiyonunu devreye sokmayacak olan Galatasaray'ın yeni 8 numarası Mert Hakan Yandaş olacak.

MENAJERLERİ AYNI

1994 doğumlu başarılı orta saha, Fenerbahçe de takibinde olmasına karşın sarı- kırmızılı kulübe söz verdi. Mert'in 4 milyon TL'lik imza ücreti 15 Haziran'a kadar ödenecek.

Onyekuru ile hem aynı mevkide (sol açık) görev yapan hem de menajerleri (William D'Avila) ortak olan Emre Kılınç da takım arkadaşı Mert Hakan gibi yapılan birçok öneriye karşın tercihini G.Saray'dan taraf kullandı. William D'Avila menajeri olduğu 25 yaşındaki Emre'yi kontratı elinde olarak Galatasaray'a transfer edecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal