Galatasaray İçin Yusuf Erdoğan Transferinde Pürüz! Fatih Terim Çıldırdı!

Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray formalı pozu Fatih Terim'i çılgına çevirdi. Transfer henüz açıklanmadan böyle bir poz vermesi tecrübeli teknik adamı kızdırdı.

26.06.2019-10:44 - (Son Güncelleme: 26.06.2019-10:37)

Bursaspor'dan alacaklarına karşılık ayrılan Yusuf Erdoğan'ın, Galatasaray forması ile verdiği poz konuşulmaya devam ediyor. Fatih Terim'in bu olaydan hoşnut olmadığı ve bu disiplinsizliğe çok kızdığı öğrenildi.

Yusuf Erdoğan'ın Galatasaray'a imza atması kesin gibi gözükürken bu gelişme olayları değiştirebilir. Tecrübeli teknik adamın son kararını henüz vermediği, önümüzdeki günlerde tekrar bir toplantı yapıp bu konuyu konuşacağı gelen bilgiler arasında.

 

Yusuf Erdoğan Kimdir? Kaç yaşında?

Yusuf Erdoğan, 1992 yılında Isparta’da dünyaya geldi. Orta sahanın solunda ve sol bekte forma giyebilen Erdoğan, kariyerine 2009 yılında Araklıspor’un altyapısında başladı. Ardından 1461 Trabzonspor’da forma giyen sol kanat oyuncusu 2013 yılında ise Trabzsonspor’a kiralandı. 2014’te ise Trabzsonspor oyuncuyu bedelsiz olarak kadrosuna kattı. Daha sonra Bursaspor'a transfer olan Yusuf, şu an serbest konumda.

 

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal